Diensten

Wat kan ik voor u betekenen?

Veel mensen hebben voetklachten. Velen moeten hier ook dagelijks mee leven, dit kan een enorme impact hebben op de kwaliteit van uw dagelijks bestaan. De meeste afwijkingen worden veroorzaakt door de stand van de voet. Bij Schoenatelier Theunissen help ik u graag om deze voet aandoeningen voor u te verlichten of mogelijk zelfs te verhelpen. 

Dit doe ik door voor u één van de mogelijkheden toe te passen die ik in het pallet heb. Afhankelijk van de voet zijn de volgende opties mogelijk:

Steunzolen​
Bij kleine aanpassingen is een steunzool vaak voldoende. Dit is een op maat gemaakte inleg zool die u kunt gebruiken in vrijwel alle reguliere schoenen. Ik zal in overleg met u bepalen voor welk schoeisel de gemaakte steunzool geschikt is.
Aanpassing aan bestaande schoen
Bij reuma bijvoorbeeld is een steunzool vaak niet voldoende en zullen er aanpassingen aan de schoen moeten worden verrichten. Dit kan eventueel met een afwikkelvoorziening gerealiseerd worden. Dit moet u zien dat dat ik de zool van de schoen aanpas zodat het minder belastend is voor uw voet of gewrichten.
Maatschoen​
Als beide bovenstaande voorzieningen niet toereikend zijn, zal ik een schoen maken die op uw voet beschoeid is. Bij Schoenatelier Theunissen heb ik de doelstelling om een schoen te maken die zoveel mogelijk op regulier schoeisel lijkt. Hoe de schoen er uitkomt te zien is volledig uw keus, ik zal er naar streven om de aanpassing zo minimaal mogelijk zichtbaar te maken.